אצבעות מוצרלה מטוגנות מדהימות

נשנוש שמתאים לכל יום בשנה ולכל שעה ביום ולשבועות זו מנה פתיחה או מתאבן מושלם

מערכת
01.06.2022
1 דירוגים
1 תגובות
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 ק"ג גבינת מוצרלה
3 ביצים
1 כוס פירורי לחם או פנקו
1 כוס קמח
שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 חותכים את המוצרלה לרצועות שוות בגודלן
2 טורפים את הביצים, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב
3 מסדרים צלחת עם קמח וצלחת עם פירורי לחם
4 טובלים את האצבעות בביצים הטרופות, אחר כך בקמח ולבסוף בפירורי הלחם.
5 מכניסים את האצבעות המצופות למקרר למשך כשעה, מוציאים וחוזרים על הטבילות לפי הסדר.
6 מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האצבעות עד שהן מזהיבות. מוציאים ומסדרים על צלחת עם בנייר סופג.
7 מצננים מעט ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      איזה שלמות

       המאכל הכי טעים בעולם
      אבל הוא משמין בטירוף
      אבל שווה כל ביס ממנו

       המאכל הכי טעים בעולם אבל הוא משמין בטירוף אבל שווה כל ביס ממנו
      יעל says:

    אולי יעניין אותך גם