אצבעות מוצרלה מטוגנות מדהימות
נשנוש שמתאים לכל יום בשנה ולכל שעה ביום ולשבועות זו מנה פתיחה או מתאבן מושלם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 ק"ג גבינת מוצרלה
3 ביצים
1 כוס פירורי לחם או פנקו
1 כוס קמח
שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 חותכים את המוצרלה לרצועות שוות בגודלן
2 טורפים את הביצים, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב
3 מסדרים צלחת עם קמח וצלחת עם פירורי לחם
4 טובלים את האצבעות בביצים הטרופות, אחר כך בקמח ולבסוף בפירורי הלחם.
5 מכניסים את האצבעות המצופות למקרר למשך כשעה, מוציאים וחוזרים על הטבילות לפי הסדר.
6 מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האצבעות עד שהן מזהיבות. מוציאים ומסדרים על צלחת עם בנייר סופג.
7 מצננים מעט ומגישים
איזה שלמות
המאכל הכי טעים בעולם
אבל הוא משמין בטירוף
אבל שווה כל ביס ממנו
המאכל הכי טעים בעולם אבל הוא משמין בטירוף אבל שווה כל ביס ממנו
יעל says: