בננה ברד שוקולד בציפוי נוטלה כמו בניו יורק
המתכון שישגע את כל הבית! בננה ברד מפוצץ שוקולד צ'יפס ועם ממרח נוטלה נשפך מלמעלה. דיאטה מחר! הבלוגרית בר פיירמן המדהימה במתכון צעד צעד איך להכין את הקינוח שמשגע את ניו יורק
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבננה ברד:
3/4 כוס חמאה
3/4 כוס סוכר חום בהיר
3/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים
2 בננות
1/4 כוס שמנת חמוצה
1/4 כוס חלב
1.5 כפיות אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
2 וחצי כוסות קמח
350 גרם שוקולד צ'יפס
350 גרם נוטלה לציפוי
אופן הכנה
1 מתחילים מלשמן תבנית עגולה ולרפד אותה בנייר אפייה. מחממים תנור על 170 מעלות.
2 בקערה גדולה ובעזרת מיקסר יד/מטרפה מקציפים את החמאה והסוכרים
3 לאחר מכן מוסיפים ביצים, בננות, חלב ושמנת חמוצה תוך כדי ערבוב בין הוספת כל מרכיב ומרכיב.
4 אחרי שהתערובת אחידה מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה מערבבים עד להטמעת הקמח בבלילה.
5 מקפלים פנימה בעדינות את השוקולד צ׳יפס (אפשר גם שוקולד קצוץ) ומעבירים לתבנית.
6 אופים במשך 30 דקות או עד שהעוגה משחימה מלמעלה אך עדיין רוטטת באמצע!
7 חשוב מאוד לעסיסיות העוגה לא לאפות אותה יותר מידי
8 מורחים שכבה מכובדת של נוטלה מלמעלה ומתענגים
לעמוד האינסטגרם של בר פיירמן