תבשיל דג לברק ועדשים של אבי ביטון
תבשיל טרי, בריא וטעים שמתאים לכל אירוע. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
שמן זית
5 שיני שום כתושות
1 כרישה קצוצה
1 בצל פרוס
2 כוסות עדשים ירוקות
3 יחידות פילה לברק
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
מיץ מ – ½ לימון
מלח
פלפל
קורט סוכר
3 עגבניות
אופן הכנה
1 למחבת כבדה יוצקים מעט שמן זית. מטגנים את הבצל, השום והכרישה עד להזהבה קלה.
2 מוסיפים את העדשים ומכסים במים. מבשלים כ- 5 דקות.
3 מוסיפים מיץ לימון ותבלינים, את דגי הלברק ועשבי התיבול ומבשלים 10 דקות.
4 בעזרת בלנדר מוט מרסקים מעט עגבניות טריות ומגישים את התבשיל לצד פרוסת לחם טרי.
