אוזני המן שוקולד במילוי שוקולד לבן

מתכון לאוזני המן בהשראת עוגיות אמסטרדם של הקונדיטורית והבלוגרית גל טאוב

1 דירוגים
1 תגובות
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כ20 אוזני המן:
לבצק:
130 גרם קמח (כוס פחות כף)
20 גרם קקאו (כף גדושה)
100 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס)
1-2 כפות חלב
למילוי:
פרלינים שוקולד לבן (ממיסים 100 גרם שוקולד לבן ויוצקים לתבנית חצי כדור ומקפיאים)
אופן הכנה
לבצק:
1 במיקסר/מעבד מזון מניחים את כל הרכיבים פרט לחלב ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את החלב עד לאיחוד.
2 מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומקררים כשעתיים במקרר או חלב שעה במקפיא.
3 קורצים עיגולים ובמרכז כל עיגול מניחים פרלין שוקולד, סוגרים את הקצוות לצורת משולש.
למלית:
1 ממיסים שמנת ושוקולד ומוסיפים את שאר הרכיבים.
2 מעבירים לשק זילוף או שניתן להכין כדורים מהמלית ולשמור במקפיא.
3 ממיסים 100 גרם שוקולד לבן, מצננים, מכניסים למגש קרח ומכניסים למקפיא (רצוי יום לפני)
4 קורצים עיגולים ובמרכז כל עיגול מזלפים את המלית, סוגרים את הקצוות לקבלת צורת משולש.
5 מחממים תנור ל 170 מעלות
6 מכניסים לאפייה לכ 12 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      המתכון לא נכון וממש לא ברור

       

       
      אושרת says:

    אולי יעניין אותך גם