עוגת כדורי שוקולד עם ביסקוויטים וגנאש שוקולד -10 דקות עבודה
מתכון לעוגת כדורי שוקולד עם פתי בר הכי טעימה שיש, קלה להכנה ושכוווולם אוהבים ואוהבות
מעמוד האינסטגרם של minimalistanne_
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
שרוול וחצי פתי בר (375 גרם)
2.5 כוסות חלב
2 כפות קורנפלור
2 כפות קקאו
חצי כוס סוכר
100 גר' שוקולד
לקרם:
200 מ״ל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד חלב
1 כפית חמאה
אופן הכנה
1 מרסקים את הפתי בר לחתיכות בינוניות (לא פירורים)
2 מערבבים את החלב, קורנפלור, קקאו והסוכר ומרתיחים
3 מסירים את מהכיריים ומוסיפים את השוקולד ומחממים עד שהכל מתאחד
4 מוסיפים לקערה את הרוטב שוקולד החם עם הפתי בר ומערבבים בצורה אחידה, משטיחים על תבנית קטנה ומכניסים לכמה שעות למקרר עד שהתחתית מתקשה יחסית
5 להכנת הגנאש: מחממים את השמנת המתוקה עם השוקולד מערבבים להמסה ומוסיפים את החמאה
6 כשהרוטב מתקרר, שופכים על התחתית ונותנים לנוח במקרר למשך שעתיים
הצג תגובות נוספות
הגנאש עם השוקולד חלב נשאר נוזלי ולא מתקשה
לא היה אמור להיות שוקולד מריר?
לא היה אמור להיות שוקולד מריר?
מירי says:
יש אפשרות להפוך את זה לפרווה ?
הדס says:
מתכון בעייתי מאוד
הקורנפלור הופך לגושים. כמות החלב עצומה, הוספתי עוד 100 גרם שוקולד מריר ו 100 גרם חמאה וכף גדושה נוטלה כדי שיסמיך יחסית..
הקורנפלור הופך לגושים. כמות החלב עצומה, הוספתי עוד 100 גרם שוקולד מריר ו 100 גרם חמאה וכף גדושה נוטלה כדי שיסמיך יחסית..
אורי says: