גבינת חלומי מעושנת של צ'רלי פדידה
גבינת חלומי מעושנת על גריל מוגשת עם מיני סלקים צבעוניים חרוכים בטאבון, מתוך "הפוד טראק של צ'רלי"
מצרכים:
- 300 גרם גבינת חלומי חתוכה לפרוסות בעובי של חצי ס״מ כל אחת.
- 500 גרם סלק בייבי מבושל כד לריכוך מלא , קלוף וחתוך לשמיניות.
- חצי כוס שמן זית
- מלח גרוס ממטחנת זכוכית
- פלפל ארבע עונות ממטחנת זכוכית
- שליש כוס חומץ בלסמי
- 2 כפות סוכר
- שליש כוס שמן זית
- כף פילדלפיה של נפטון
- 5 ענפי קורנית
- 100 גרם אגוזי מלך קלויים
- 300 גרם עלי רוקט

אופן הכנת החלומי :
- מחממים גריל או מחבת פסים
- מתבלים חלומי עם מלח פלפל ושמן זית וצולים עד לחריכה זהובה ויפה ומניחים בצד
- מתבלים סלקים שבושלו ונחתכו מראש במלח, פלפל, קורנית, חומץ בלסמי, סוכר ושמן זית
- מסדרים על גבי תבנית אפייה ומכניסים לטאבון או תנור למשך כ 15 דקות על להבה בינונית **אם בתנור אז על טמפרטורה של 180 מעלות
- מוציאים מהתנור ומסננים מהנוזלים שנוצרו על המגש. שומרים את הנוזלים לרוטב של הסלט
- מסדרים את החלומי בצלחת הגשה מוסיפים סלקים צלויים ורוקט, מפזרים מעל אגוזי מלך קלויים ומגישים.