פיצה מתפוחי אדמה של יהודה עמר – מיוחדת לפסח!
זוכה מאסטר שף יהודה עמר עם מתכון שכיף להכין יחד ועוד יותר כיף לאכול יחד
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים
2 ביצים שלמות
2 חלמון
1 מעט מלח
1 מעט אורגנו יבש
1 כפית רוטב של מוטי מרוכז
1 תוספות כיד המלך: פטריות, זיתים, תירס
אופן הכנה
1 במחבת חמה עם שמן קנולה יש לשים לשים את פרוסות תפו״א חתוכות
2 בקערה נפרדת יש לשים את הביצים, מלח, אורגנו ורוטב עגבניות מוטי ומערבבים הכל כדי ליצור בלילה אחידה
3 חורכים את את פרוסות התפו״א, שופכים מעל את הבלילה ומפזרים גבינה צהובה או מוצרלה
4 מפזרים תוספות לפי הטעם
5 מכסים במכסה כ- 3 דק׳
6 מכניסים לתנור שחומם מראש במצב גריל לעוד 2 דק’