ארטיק אבטיח בגירסה של הטיקטוק

ראינו בחו"ל סרטון של ארטיק אבטיח בגרסה הזו והיינו חייבים לנסות. לא תאמינו כמה הילדים שלכם הולכים להתאהב בגרסה הזו. תהנו!

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
6 שעות ו-20 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 פרוסה אבטיח עבה (2 ס"מ)
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
5 כפות אבקת ג’לטין
0.25 כוס מים רותחים
0.33 כוס אוכמניות טריות
אופן הכנה
1 פורסים בעזרת סכין חדה פרוסת אבטיח יחסית עבה.
2 בעזרת סכין חותכים את החלק האדום של האבטיח מבלי לפגוע בקליפה של האבטיח, כך שיווצר לנו עיגול ירוק מהקליפה.
3 בכוס שמים את הג’לטין יחד עם המים רותחים, מערבבים היטב עד שהג’לטין נמס.
4 בבלנדר טוחנים את חתיכות האבטיח היטב.
5 מקציפים היטב את השמנת עד שהיא יציבה ומוסיפים להמשך ההקצפה כוס אחת ממיץ אבטיח ואת הג’לטין עם המים.
6 מקציפים היטב.
7 מרפדים תבנית בניילון נצמד ושמים את הקליפה מעל.
8 בקליפת האבטיח חורצים בעזרת סכין 4 פנסים בצדדים כדי שיכנסו אליהם מקלות גלידה.
9 נועצים בתוך החורים את מקלות הגלידה.
10 יוצקים את הבלילה לתוך הקליפה של האבטיח, מסדרים מעל אוכמניות ומעבירים למקפיא ל6 שעות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם