גלידה קינדר ביתית

זו כנראה הגלידה הכי קרובה לגלידריה שתכינו, וכמה כיף שאפשר להכין גלידה קינדר ביתית לבד בבית בלי לעבוד קשה. תהנו!

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
24 שעות ו-5 דק׳
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

גלידה
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
150 גרם חלב מרוכז
3 כפות ממרח אגוזי לוז
3 חבילות קינדר בואנו
אופן הכנה
1 1. שמים שמנת מתוקה, חלב מרוכז וממרח אגוזי לוז בכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
2 מקפיאים למשך 24 שעות.
3 לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
4 4. כשהגלידה מוכנה יוצרים חור עמוק במרכזה, מוסיפים פנימה את הקינדר בואנו, מכניסים את הכוס למכונה ולוחצים על תכנית “תוספות”.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם