פטריות פורטבלו במילוי גבינות – טעים כל כך ב-5 דקות עבודה של עדיקוש

מתכון חגיגי וקל להכנה לשבועות של פטריות ממולאות בגבינות טעימות שלא תרצו להפסיק לאכול.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 פטריות גדולות
100 גרם גבינת פטה / בולגרית
100 גרם גבינת צ׳דר / פתיתי מאק אנד ציז
4 כפות גבינת שמנת
פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק קצוץ
מלח
פלפל שחור גרוס
פרמזן לקישוט אופציה
גם יפות וגם טעימות! פטריות ממולאות של עדיקוש. צילום: שירן כהן שי
אופן הכנה
1 קוצצים את הירוקים במעבד מזון
2 מניחים בקערה את תערובת הירוקים בקערה ומוסיפים 3 כפות גבינת שמנת, תערובת גבינות וגבינה בולגרית ומערבבים עד לקבלת המרקם הרצוי.
3 מורידים את הרגליים לפטריות ומניחים הפוכות על תבנית אפייה עם נייר אפייה
4 ממלאים כל פטריה במחית הגבינות, מפזרים מלמעלה פרמזן, מזלפים שמן זית
5 מכניסים לתנור ואופים ב-200 מעלות כ-10 עד 15 דק. עד להזהבה
6 מוציאי מהתנור, מגישים ובתאבון!
@israel_food_channel

מתכון חגיגי וקל לשבועות, רק 5 דקות הכנה. פטריות ממולאות בגבינות טעימות שלא תרצו להפסיק לאכול. למתכון חפשו בגוגל פטריות פורטבלו במילוי גבינות ערוץ האוכל בשיתוף: מרינה | ניופאן | יורו גבינות | ווילי פוד #מתכוןקל #פטריות #ממולאים #יאמי

♬ original sound – ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם