אסאדו באפלו ביתי עם פוטטוס קריספיים

אוהבים בשר? זהו המתכון בשבילכם! מתכון מושלם וקל להכנה של שחר "פודיק" לנתחי אסאדו עם רוטב באפלו ביתי לצד פוטטוס קריספיים

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תפוחי אדמה חתוכים לפוטטוס
1.5-2 קילו אסאדן חתוך לקוביות גדולות
תערובת תבלינים לתפוחי אדמה בתנור
לרוטב באפלו:
שמן זית
4 כפות דבש
4 כפות קטשופ
4 כפות חרדל
4 כפות סילאן
4 כפות סרירצ'ה
4 כפות רוטב ברביקיו
אופן הכנה
1 צורבים על מחבת או פלנצ'ה את חתיכות האסאדו עד להשחמה ומניחים בצד.
2 מכינים רוטב באפאלו עם שמן זית, דבש קטשופ חרדל סרירצ'ה ורוטב ברביקיו מעט מלח פלפל ומערבבים היטב, טועמים ואם רוצים מתקנים תיבול.
3 חותכים תפוחי אדמה לצורת פוטטוס מעבירים לתבנית ומתבלים בתערובת תבלינים לתפוחי אדמה בתנור עם שמן זית
4 מתבלים את האסאדו ברוטב באפאלו מניחים על תבנית עם נייר אפייה, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור על 230 מעלות לחצי שעה
5 אחרי חצי שעה מנמיכים לעוצמה של 170 מעלות לכ-שעתיים שלוש או עד שהבשר רך ומתמוסס.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם