מיני קישים מפוצצים בגבינות וירקות של אור בן אוליאל

מתכון של אור בן אוליאל למיני קישים מלוחים ומגניבים עם גבינות וירקות צבעוניים. כל אחד יבחר מה שבא לו ומה שהוא אוהב! נשנוש מושלם לצד הקוקטיילים.

זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק הקיש:
2 כוסות (280 גרם) קמח
170 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1 כפית מלח
מעט מי קרח
למילוי:
גביע גבינה לבנה
3 כפות גדולות קמח תופח
3 ביצים
3 כפות שמן זית
חופן גבינת מוצרלה מגורדת (אפשר גם גבינה צהובה)
מלח, פלפל
ירקות: ברוקולי, פטריות, תירס משימורים
קערות בצק עגולות
אופן הכנה
לבצק:
1 מכניסים למעבד מזון קמח, חמאה קרה ומלח
2 בתחילה תיווצר תערובת פירורית, מוסיפים בהדרגה מים עד להיווצרות בצק
3 עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לחצי שעה
4 מוציאים מהמקפיא, מרדדים ומסדרים בתבניות מיני קישים
5 מכניסים למקפיא לעוד 15 דקות ובינתיים מחממים תנור על 170 מעלות
6 מוציאים מהמקפיא ומכניסים את הקלתיות לתנור ל 20 דקות (או עד שמשחימות)
למילוי והרכבה:
1 מחממים תנור ל 180 מעלות.
2 מוסיפים לתוך הקערה את הגבינה, קמח תופח, שמן זית, מלח ופלפל ואת הביצים ומערבבים הכול ביחד.
3 מוסיפים חופן מוצרלה ומערבבים.
4 מחלקים את הבלילה בקערות שווה בשווה ולכל קערה מוסיפים ירק אחר. ומערבבים עד שכל הירקות מכוסים בבלילה
5 שופכים את הבלילה לתוך הקלתיות שהכנו מראש.
6 מפזרים מעל הכול קצת מוצרלה.
7 אופים כ 25 דקות על 180 מעלות באמצע התנור או עד הזהבה.
8 מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם