פילה עוף מטוגן עם צ'יפס אמריקאי קפוא שמכינים במהירות בצ'יפסר

מתכון של שחר "פודיק" למנת פילה עוף מטוגן בסגנון KFC עם צ'יפס אמריקאי קפוא שמכינים במהירות בצ'יפסר. מנה אמריקאית מושלמת לחגיגות 4 ביולי!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

700 גרם פילה עוף ללא עצם
1.5 כף מלח
1 כף ראב תיבול פיקנטי לעוף
לבלילה הרטובה:
1 כוס קמח לבן
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כף פלפל שחור טחון
1 כף אבקת שום גדושה
1 +3/4 כוס מים בנפח 240 מ"ל (עד לקבלת בלילה חלקה – לא לשפוך את כל המים!)
לתערובת היבשה:
1 כוס קמח לבן
1 כפית פלפל שחור טחון
1 כפית פפריקה אדומה
1 כפית תערובת להכנת מרינדה לעוף עם נגיעות לימון ועשבי תיבול
אופן הכנה
1 מעסים היטב את רצועות פילה העוף בתיבול
2 מכינים את הבלילה הרטובה ומוודאים שאין גושים, אם קצת חסר מים ניתן להוסיף אך שהבלילה לא תהיה דלילה מדיי
3 מכינים גם את התערובת היבשה
4 טובלים את רצועות פילה העוף בבלילה הרטובה ואח"כ טובלים בתערובת הקמח.
5 מטגנים בשמן עמוק חם ורותח מספר דקות עד להזהבה מוציאים ואוכלים.
6 מטגנים צ'יפס בצ'יפסר מוציאים ומתבלים ב-תערובת להכנת מרינדה לעוף עם נגיעות לימון ועשבי תיבול.
7 מגישים לצד קטשופ מיונז וגם קטשופ מיונז מעורבבים
הכי קל להכין צ'יפס בצ'יפסר. צילום: ליאור אשכנזי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם