סדנת גריל חיצוני ומעשנה של נינג'ה עם תומר תומס – פרק 2: מונחי יסוד בעישון
שתפו
בפרק הזה אכיר לכם מונחי יסוד בעולם עישון הבשרים, כאלה שאיתם תוכלו לצאת לדרך בקלות ולהפוך למקצוענים, כדוגמת: בריין, ראב ומרינדה. נדבר על נתחים שונים, טבעת עישון ועוד. נבדיל בין הנתחים השונים – למשל בין נתחים קדמיים לבין נתחים אחוריים, נבין מה חשוב לבקש מהקצב כשקונים נתחים שונים, אראה לכם איך להשביח את הבשר ולטפל בו מהרגע שמקבלים אותו מהאטליז, נדבר גם על זמני ההכנה– שמתאימים לנתחים השונים.