מאפינס השוקולד המפורסם ששיגע את האולימפיאדה

המתכון הויראלי למאפה השוקולדי ששיגע את משתתפי האולימפיאדה. מאפינס שוקולד קל להכנה, פשוט, עשיר בשוקולד מריר וחלב. אתם לא מבינים כמה שזה טעים!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
כשעתיים ורבע
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למאפינס:
2 כוסות קמח
120 גרם שמן קנולה
200 גרם סוכר (4\3 כוס)
2 ביצים
200 גרם יוגורט (1 מיכל)
6 כפות קקאו מריר מנופה
1 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
150 גר' חלב ושוקולד מריר מעורב
לקרם:
180 גרם חלב
3 כפות קקאו מריר
חצי כוס מים
אופן הכנה
למאפינס:
1 בקערה מערבבים היטב את השמן, היוגורט והביצים.
2 מוסיפים לקערה את הקמח, הקקאו והשמרים ומערבבים.
3 מוסיפים את הסוכר וקורט מלח.
4 מוסיפים את השוקולד הקצוץ גס. (צ'אנקים של שוקולד)
5 מוסיפים את הבלילה שנוצרה אל כוסות המאפינס\תבנית המאפינס.
6 מבשלים בחום של 180 מעלות במשך 15-20 דקות.
7 תנו למאפינס להתקרר לחלוטין, ואז מחוררים אותם במרכזם (בעדינות)
8 ממלאים אותם בקרם.
לקרם:
1 מערבבים בסיר את החלב, הקקאו המנופה והמים.
2 מביאים לרתיחה על אש עדינה ונותנים לקרם להסמיך.
3 מסירים מהאש ומניחים לו להתקרר, ואז שומרים במקרר למשך שעתיים לפחות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם