סלט חצילים קר ומתובל של בתיה שורק

סלט חובה לאוהבי החצילים ולא רק! סלט החצילים עשיר בטעמים של בתיה שורק הוא תוספת נפלאה לשולחן החג. מתכון קל ופשוט אבל הכי טעים שיש! אפשר לאכול אותו על צלחת או מומלץ לנגב עם פיתה!

צילום: ליאור אשכנזי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חצילים
מלפפון חמוץ במלח
צרור פטרוזיליה
½ פלפל אדום
½ פלפל צהוב
½ בצל סגול
2 שינים שום כתוש
מלח ופלפל
שמן זית
אופן הכנה
1 קולים את החצילים בתנור עד לריכוך
2 כשיוצא מהתנור- עוטפים בניילון נצמד , מורידי את הראש של החציל ומוציאים את הליבה של החציל.
3 את השום, פלפלים, בצל ופטרטזיליה ומלפפון חמוץ וקוציצים בפולסים לדק.
4 מערבבים הכל יחד ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל
5 מגישים קר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם