סלט בורגול, עשבי תיבול ולבבות דקל של בתיה שורק

מתכון קל להכנה של בתיה שורק לסלט בורגול מלא בעשבי תיבול ועם טוויסט שמתאים לאווירת החג! מוסיפים לבבות דקל וגרגירי רימונים והסלט יוצא פשוט וואו! סלט חובה על שולחן החג.

צילום: ליאור אשכנזי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת בורגול
גרגרים מ 2 רימונים
1 כוס עלי נענע
1 כוס עלי כוסברה
2 כוסות עלי רוקט
1 כוס עלי סלרי
פחית לבבות דקל
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
2 כפות רכז רימונים
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מכסים את הבורגול במים פושרים ומשרים למשך 30 דקות. מעבירים למסננת וסוחטים.
2 קוצצים בקערת מעבד מזון בפולסים את כל עשבי התיבול
3 פורסים את לבבות הדקל
4 מוסיפים את הכול לקערה ומערבבים.
5 מפזרים מעל את גרגרי הרימון ושוב מערבבים היטב.
6 מערבבים את כל מרכבי הרוטב בצנצנת ושופכים מעל ומערבבים. בתאבון!
לרוטב:
1 מערבבים את כל מרכבי הרוטב בצנצנת

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם