עוגת ביסקווטים קלאסית של שחר "פודיק"

המתכון של שחר "פודיק" לעוגת הביסקוויטים הקלאסית מנצחת שכולם אוהבים. קינוח מושלם לכל ארוחה.

צילום: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
3 ורבע שעות (כולל הקפאה במקרר)
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם ביסקוויטים
1/2 כוס חלב
1 כפית תמצית וניל
למילוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
2 קופסאות גבינה לבנה
2 כפות סוכר (אפשר 3 אם אוהבים מתוק יותר)
1 קופסה אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
אופן הכנה
1 מקציפים יחד את כל חומרי המילוי לקרם יציב.
2 מערבבים בצלחת עמוקה 1/2 כוס חלב ותמצית וניל. טובלים ביסקוויט בחלב (טבילה מהירה וקצרה) ומניחים בתבנית מלבנית של 30X18 ס"מ. יוצרים כך שכבת ביסקוויטים.
3 מורחים בעדינות מחצית מהקרם על הביסקוויטים. מכסים בשכבת ביסקוויטים טבולים. מורחים את שאר הקרם ומכסים בשכבת ביסקוויטים שלישית.
4 ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמנת לציפוי, חצי דקה בכל פעם, ומערבבים
5 ממשיכים עד שכל השוקולד נמס והתערובת חלקה ומבריקה.
6 יוצקים את הציפוי על העוגה. מעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם