תבשיל פתיתים ונקניקיות צוריסוס 28, נקניקיות ארגנטינאיות של "אסלי עמוס" בסיר אחד של שחר "פודיק"

מתכון קל להכנה של שחר "פודיק" לתבשיל פתיתים ונקניקיות צוריסוס 28, נקניקיות ארגנטינאיות של "אסלי עמוס" בסיר אחד עם פלפלים במגוון צבעים ובטטות. תבשיל פיקנטי, מתובלן כמו שצריך והכי טעים שיש!

צילום: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
40 דק׳
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת נקניקיות צוריסוס 28, נקניקיות ארגנטינאיות של "אסלי עמוס"
2 בצלים סגולים גדולים
1 גמבה אדומה
1 גמבה כתומה
1 גמבה צהובה
1 בטטה בינונית
4\3 כוס אפונה
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף פפריקה אדומה מרוקאית
1 כפית כורכום
מלח ופלפל לפי טעם
3 גבעולי טימין טריים
100 גרם רסק עגבניות איכותי
1 חבילת פתיתים צבעוניים או רגילים
5-6 כוסות מים רותחים (על כל כוס פתיתים כוס מים)
אופן הכנה
1 חתכו את הבצלים הסגולים הגמבות והבטטה לקוביות וטגנו בסיר רחב עם שמן זית. צלו בחום גבוה ותנמיכו עד לקירמול הירקות.
2 חתכו את נקניקיות המרגז לחתיכות קטנות, תוציאו את הירקות מהסיר לכלי נפרד וטגנו את חתיכות המרגז טיגון ראשוני
3 תחזירו את הירקות לסיר, תוסיפו את רסק העגבניות, טגנו כ-3 דקות בעוצמה בינונית והוסיפו את כל שאר התבלינים + האפונה, ערבבו הכל היטב
4 הוסיפו את הפתיתים, ערבבו והוסיפו את המים.
5 סגרו מכסה, הביאו לרתיחה ל-2 דקות והנמיכו עוצמה לבינונית, בשלו כ-20 דקות, סגרו את האש תנו לזה לנוח פתחו וערבבו שיהיה בתיאבון.
6 מגישים חם ובתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם