פאפאנש – סופגניות רומניות קלות להכנה

מתכון של תומר סוויסה מ"תושה בייקרי" לסופגניות הרומניות המפורסמות פאפאנש. לצד מטבל של שמנת חמוצה ומעדן תות שדה "סנדלפור". סופגניות מושלמות לחג החנוכה!

קרדיט: שירן כהן
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם גבינה רכה (ריקוטה או שמנת 5%)
2 ביצים
40 גרם סוכר (כ-2 כפות)
140 גרם קמח לבן (כוס אחת)
חצי כפית מחית וניל
חצי כפית אבקת אפיה
גרדיה מחצי לימון
קורט מלח
להגשה\מילוי:
מיכל שמנת חמוצה
מעדן תות שדה "סנדלפור"
אופן הכנה
1 מכינים את התערובת: בקערה גדולה מערבבים בעזרת בלנדר ידני את כל החומרים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
2 מחממים שמן לטיגון עמוק ל-160 מעלות.
3 משמנים מעט את הידיים, יוצרים טבעות בצורת ספינג' (או כדורים קטנים למי שמעדיף גרסת "מיני פאפאנש").
4 מטגנים כדקה וחצי מכל צד עד להזהבה יפה, ומוציאים לנייר סופג או רשת.
5 מניחים את הפאפאנש על צלחת, מוסיפים מעל כף שמנת חמוצה וכף מעדן התות שדה
6 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: