קנלוני במילוי קרם וניל של מיכל לוי אלחלל
מתכון של מיכי לקנולי מבצק פילו עם קמטים מקווצים במילוי קרם וניל ללא צורך בצינורות מתכת יעודיים לאפייה! קינוח שמכינים בקלות בבית!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
15 יחידות
300 גרם דפי פילו ( מופשרים או מצוננים)
50 גרם חמאה מומסת
1 מיכל שמנת להקצפה
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1/2 חבילה גבינת מרסקפונה ( 125 גרם)
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית ומיל אכותית
לקישוט (אם רוצים):60 גרם פיסטוקים קלויים קצוצים
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 190 מעלות טורבו.
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה.
3 פורסים דף פילו על משטח ומורחים חצי מהדף בחמאה ומקפלים.
4 מקווצים היטב את הדף על המקל ומורידים בעדינות אל התבנית.
5 אופים 15-20 דקות או עד שמזהיב.
6 מצננים כ 10 דקות בטמפרטורת החדר.
7 בקערת מיקסר מקציפים שמנת, גבינה, אינסטנט, תמצית וניל ואבקת סוכר על מהירותתגבוה לקצפת יציבה. ממלאים את הקצפת בשקית זילוף.
8 חותכים את הקצוות של הקנולים כדי להגיע לחור הפנימי. ממלאים משני הצדדים בקרם כעד שמרגישים שהקנולי מעט יותר כבדוטובלים בפיסטוררים בשתי הקצוות.
9 מקשטים באבקת סוכר ומגישים.