מתכון לכרעיים ותפו״א – צלייה גורמה בטאבון

חשבתם שטאבון הוא רק לפיצה? בואו תראו ארוחה שלמה בתבנית אחת!שוקיים עסיסיים ותפוחי אדמה זהובים, בקלות ובמהירות בטאבון החיצוני שלנו!

קרדיטים: Studio Edge
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 כרעיים טריים נקיים עם העור
4-5 תפו״א מזן דזירה (אפשר גם אחרים) חתוכים לרבעים
4-5 בצלי שאלוט קלופים
למרינדה:
2 כפות חרדל דיז׳ון
⅓ כוס שמן זית
כף שום כתוש
כפית ג׳ינג׳ר חתוך דק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 מסדרים את הכרעיים על תבנית האפייה של הטאבון, ובין הכרעיים מסדרים את תפוחי האדמה ובצלי השאלוט.
2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה ויוצקים על העוף והירקות. מוודאים שכולם מכוסים היטב ברוטב.
3 מדליקים את הטאבון, בוחרים בתוכנית צלייה גורמה, מכוונים את הטמפרטורה של השלב הראשון ל- 285 מעלות למשך 5 דק׳, ולאחר מכן את החום של השלב השני -180 מעלות, למשך שעה, ולוחצים על כפתור ההפעלה, הטאבון יחל בפעולת החימום המקדים וכאשר הוא יסיים מכניסים את העוף והירקות פנימה. בתום שני שלבי הצלייה מוציאים, ומגישים. בתאבון 🙂

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם