קראגה – שניצל יפני מדהים

מתכון לשניצל יפני מפרגיות עם רוטב מושלם בצד. מה שנקרא – השניצל החדש בבית שלכם.

צילום: גיא מועלם
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות +השריית לילה
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוף:
500 גרם פרגית חתוכה לחתיכות בגודל 4-5 ס"מ
4 קוביות שום דורות
4 קוביות ג'ינג'ר דורות
2 כפות רוטב סויה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
3 כפות סאקה או יין לבן
3 כפות מירין
1 כפית שמן שומשום
לציפוי:
200 גרם קמח תפוחי אדמה
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
4 כפות מיונז
1 כפית סרירצ'ה
1 כף מירין
1 כף מיץ ליים או לימון
קורט מלח
אופן הכנה
1 מוציאים קוביות דורות לקערה, מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומערבבים. מניחים במקרר לשעתיים לפחות.
2 מוציאים לטמפרטורת החדר 20-30 דקות לפני הטיגון.
3 מכינים קערה עם קמח תפוחי אדמה ומחממים סיר עם שמן בגובה 8-10 ס"מ לפחות.
4 מוציאים 6-7 חתיכות מהמרינדה ומעבירים לקמח תפוחי האדמה. מצפים היטב ומטגנים 4-6 דקות עד שמזהיב. מוציאים למגש עם רשת וחוזרים על הפעולה עם השאר.
5 מערבבים את הרוטב ומגישים חם עם פלחי לימון
טיפים ושדרוגים:
1 לתוצאות עוד יותר פריכות- מטגנים 3-4 דקות בחום נמוך יחסית, מעבירים למגש עם רשת לקירור קל ומטגנים 2-3 דקות בחום גבוה.
2 אפשר להמיר את הפרגית בחזה עוף לארוחה קצת קלה יותר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם