פסטה בולונז קלאסית הכי קלה להכנה שיש

מתכון קל להכנה פסטה בולונז קלאסית וטעימה. מנה עשירה בריחות וטעמים שהילדים וגם המבוגרים יעופו עליה.

צילום: גיא מועלם
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם בשר בקר טחון
500 גרם פסטה יבשה (הצורה החביבה עליכם)
5 כפות שמן זית
1 בצל לבן גדול קלוף
1 גזר גדול קלוף
2 גבעולי סלרי ללא עלים
4 קוביות שום דורות
3 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות
4 קוביות פסטו דורות
1 פחית עגבניות מרוסקות
1 כוס מים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
קורט צ'ילי יבש גרוס
2 קוביות פטרוזיליה דורות
אופן הכנה
1 משחימים את הבשר: מחממים היטב מחבת טפלון רחבה על להבה חזקה, מוסיפים כף שמן זית ואת הבשר הטחון ומערבבים מדי פעם. לאחר כ4-5 דקות לאחר שכל הבשר השחים, מעבירים למסננת.
2 בינתיים קוצצים את הבצל, הגזר והסלרי לקוביות קטנות בסכין או במעבד מזון.
3 מעבירים את הירקות לסיר רחב על להבה חלשה, מוסיפים 5 כפות שמן זית. מטגנים כ5-6 דקות עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף.
4 מוסיפים את הבשר המסונן, 4 קוביות שום דורות, מגבירים את הלהבה מעט,וממשיכים לטגן 3-4 דקות נוספות.
5 מוסיפים 3 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות, פחית עגבניות, כוס מים ו4 קוביות פסטו דורות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם