פסטה בולונז קלאסית הכי קלה להכנה שיש
מתכון קל להכנה פסטה בולונז קלאסית וטעימה. מנה עשירה בריחות וטעמים שהילדים וגם המבוגרים יעופו עליה.

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם בשר בקר טחון
500 גרם פסטה יבשה (הצורה החביבה עליכם)
5 כפות שמן זית
1 בצל לבן גדול קלוף
1 גזר גדול קלוף
2 גבעולי סלרי ללא עלים
4 קוביות שום דורות
3 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות
4 קוביות פסטו דורות
1 פחית עגבניות מרוסקות
1 כוס מים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
קורט צ'ילי יבש גרוס
2 קוביות פטרוזיליה דורות
אופן הכנה
1 משחימים את הבשר: מחממים היטב מחבת טפלון רחבה על להבה חזקה, מוסיפים כף שמן זית ואת הבשר הטחון ומערבבים מדי פעם. לאחר כ4-5 דקות לאחר שכל הבשר השחים, מעבירים למסננת.
2 בינתיים קוצצים את הבצל, הגזר והסלרי לקוביות קטנות בסכין או במעבד מזון.
3 מעבירים את הירקות לסיר רחב על להבה חלשה, מוסיפים 5 כפות שמן זית. מטגנים כ5-6 דקות עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף.
4 מוסיפים את הבשר המסונן, 4 קוביות שום דורות, מגבירים את הלהבה מעט,וממשיכים לטגן 3-4 דקות נוספות.
5 מוסיפים 3 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות, פחית עגבניות, כוס מים ו4 קוביות פסטו דורות.