אוזן המן ענקית מושחתת במילוי מתוק

שרינג איז קרינג! קבלו מתכון לאוזן המן ע-נ-ק-י-ת ומושחתת שאפשר להכין בטאבון נינג'ה שלכם, בקלות ובלי מאמץ

קרדיטים: Studio Edge
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
300 גר׳ קמח
200 גר׳ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גר׳ אבקת סוכר
כפית אבקת אפייה
1 ביצה
למילוי:
שוקולד (אנחנו השתמשנו בנוטלה, אבל אפשר באיזה שוקולד שבא לכם).
אצבעות קינדר בואנו
לקישוט: סוכריות צבעוניות ושוקולד לבן מומס
אופן הכנה
1 מזון של נינג׳ה (או במיקסר/בקערה ביד) מעבדים את החומרים היבשים והחמאה לקבלת פירורים, מוסיפים את הביצה ומעבדים לאיחוד. מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות במקרר.
2 אחרי שהבצק התייצב מוציאים, מפזרים מעט קמח על משט עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של ½ ס״מ/ס״מ (לפי העדפה שלכם). בעזרת צלחת גדולה או כלי עגול אחר קורצים עיגול גדול, מורחים את השוקולד במרכז העיגול ומפזרים מעליו אצבעות קינדר בואנו. סוגרים לצורה של אוזן המן גדולה. כדי למנוע פתיחה של הבצק מומלץ למרוח מעט חלבון של ביצה בשוליים הפנימיים, וגם החיצוניים כדי שהסוכריות יתפסו. מפזרים סוכריות צבעוניות על שולי אוזן ההמן החיצוניים. מעבירים לתבנית האפייה של הטאבון ולמקרר להתייצבות.
3 בינתיים מפעילים את הטאבון בתוכנית אפייה, חום של 180 מעלות למשך 25 דק׳, הטאבון יעשה פעולת חימום ראשוני. כשהטאבון יגיע לחום היעד מכניסים את אוזן ההמן ואופים עד להזהבה קלה. מוציאים, נותנים לאוזן ההמן להצייב לטמפרטורת החדר, מזלפי שוקולד לבן מומס, ומגישים. בתאבון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם