חרוסת במערכת מיקסר ובלנדר ידני של נינג'ה

לא צריך להתאמץ בשביל להכין חרוסת ביתית מושלמת! עם מערכת מיקסר ובלנדר ידני של נינג'ה CI107 החיים במטבח קלים יותר. רוצים מתכון לחרוסת?

צילום: Studio Edge
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חופן אגוזי מלך (קלופים)
חופן קשיו טבעי (לא קלוי ולא מומלח)
חופן צימוקים בהירים
(ניתן להוסיף גם מעט שקדים, אך לא חובה)
⅓ כוס יין אדום מתוק
חצי תפוח סמיט ירוק
⅓ כוס סילאן
5-7 תמרים ללא הגרעין
כפית שטוחה של קינמון
אופן הכנה
1 מכניסים למעבד המזון של נינג׳ה את האגוזים, הקשיו והצימוקים (ואם בחרתם להוסיף שקדים, גם שקדים) וטוחנים לתערובת דקה ואחידה. מוסיפים את התאנים, הסילאן, היין, התפוח והקינמון וממשיכים לטחון עד לקבלת ממרח משחתי ואחיד (במידה ולא כל המרכיבים נכנסים בבת אחת, אפשר להכניס בהדרגה).
2 מוציאים, מניחים בצלחת הגשה או קערת הסדר ומגישים.
3 שיהיה פסח כשר ושמח לכולם, ובתאבון 🙂

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם