עוגיות פקאן ושוקולד לבן כשל"פ

מתכון שאני מכינה כל פסח ואף אחד לא מאמין שזה עוגיות של פסח הן פשוט חלומיות,למתכון טוב חוזרים כל שנה🤎

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

100 גרם חמאה רכה
50 גרם סוכר לבן (¼ כוס)
50 גרם סוכר חום כהה (¼ כוס דחוסה)
1 חלמון
100 גרם אבקת שקדים (¾ כוס)
50 גרם פקאן טחון = ½ כוס (אפשר גם שקדים או אגוזים אחרים)
35 גרם ק תפו״א/קורנפלור (¼ כוס)
רבע כפית מלח
רבע כפית סודה לשתייה
100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
100 גרם פקאן קלוי קצוץ
אופן הכנה
למרנג:
1 מחממים תנור ל־175 מעלות.
2 קולים את הפקאנים בתנור כ־10 דקות, עד שהריח ממלא את המטבח. מצננים.
3 במיקסר עם וו גיטרה,מקרימים חמאה רכה עם שני סוגי הסוכר עד שמתקבל קרם בהיר ואוורירי.
4 מוסיפים את החלמון וממשיכים לערבל עד שהתערובת חלקה.
5 מערבבים פנימה את אבקת השקדים, הפקאן הטחון, קמח תפו״א , המלח והסודה לשתייה עד שנוצר בצק אחיד.
6 מקפלים לתוך הבצק את השוקולד הלבן והפקאנים הקלויים
7 יוצרים עוגיות בגודל נדיב (בערך שתי כפות לכל עוגייה). אם הבצק רך, אפשר לקרר אותו כ־20 דקות
8 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ־8 עד 10 דקות, עד שהשוליים זהובים והמרכז רך.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם