ממרח פלפלים קלויים – הכי טעים שתכינו
לא תאמינו כמה קל זה להכין ממרח פלפלים קלויים ואיזו תוספת מדהימה זו לכריך או סתם לטבול עם לחם טוב בתחילת הארוחה – ויש לנו פה מרכיב סודי

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 פלפלים קלויים
4 שיני שום
חופן אגוזי מלך
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות
2 חוצים את הפלפלים לשניים, מרוקנים מגרעינים ומניחים אם הפנים לתבנית אפייה עם נייר אפייה
3 מכניסים לתנור ל 30 דקות, ומשאירים בתנור ל20 דקות נוספות כשתנור כבוי
4 מקלפים את הפלפלים ומכניסים למעבד מזון
5 מוסיפים למעבד מזון שיני שום, אגוזי מלך (מרכיב סודי שמשנה את הכל) מלח, פלפל ומיץ הלימון וטוחנים בפולסים עד שמתקבל מרקם די אחיד