סלט טופו אסייתי וירקות של גל סנדלר קאראסיק
סלט אסייתי טעים וקל להכנה עם טופו ורוטב מתקתק, מתכון ב-10 דקות עבודה ויש לכם את הסלט המושלם לארוחה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 כפות רוטב סויה (עדיפות לדל נתרן)
2 כפות מייפל/סילאן
מיץ מלימון שלם
לסלט
סלק אחד גדול חתוך גס
1 גזר גדול חתוך גס
1 מלפפון קצוץ
חופן בזיליקום טריים
חופן כוסברה קצוץ
חופן נבטים סיניים
300 גרם קוביות טופו
אופן הכנה
רוטב וקוביות טופו
1 מערבבים את רוטב הסויה, מיץ לימון והמייפל בקערה קטנה והרוטב מוכן
2 מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית
3 מטגנים 300 גרם קוביות טופו כחמש דק’ עד להזהבה.
4 מוסיפים חצי מכמות הרוטב שהכנו מראש ומטגנים עוד דקה.
סלט
1 קוצצים במעבד מזון את הסלק והגזר ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את יתר המרכיבים ואת שארית הרוטב.
3 מערבבים היטב ומניחים מעל את הטופו המוקפץ.
