פטוצי'ני גבינה ואגסים של לאון אלקלעי
פטוצ'ינה גורגונזולה, פיסטוק ואגסים – להגיש בבית מנה כמו במסעדות
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
50 גרם פיסטוק קצוץ
100 גרם גבינת גורגונזולה חריפה
2 כפות שמנת מתוקה
250 גרם פסטה מסוג פטוצ’יני ביצים
1 אגס חתוך לפלחים דקים
1 אגס חתוך למקלונים
40 גרם גבינת גרנה
מלח
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
2 בזמן שהפסטה מתבשלת שמים את הגבינה והשמנת בסיר ומחממים עד לקבלת תערובת אחידה
3 כאשר הפסטה מבושלת מסננים ומעבבירים לווק
4 מקפיצים ומחלקים לצלחות הגשה
5 בוזקים פיסטוק, מקלוני אגס ובוזקים גבינה בנדיבות
