פשטידת ברוקולי שהכי קל להכין

יש פה במתכון הזה ברוקולי וגבינות רזות (אפשר לשים גבינות עם אחוז שומן גבוה יותר) מה שאומר שמדובר בפשטידה דלת קלוריות – רוצו להכין!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם ברוקולי, טרי או קפוא
1 בצל
תרסיס שמן
1 קוטג'
1 גביע יוגורט
3 ביצים
100 גרם גבינה בולגרית 5% , חתוכה לקוביות קטנות
1 כף תימין יבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
אופן הכנה
1 מרססים ספריי שמן על מחבת נון סטיק ומטגנים את הבצק על להשחמה
2 מפרקים את הברוקולי לפרחים
3 מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול
4 מכניסים את הברוקולי ומביאים לרתיחה (אם הברוקולי קפוא – ל 3 דקות, אם טרי – 5 דקות)
5 מסננים את המים מהברוקולי
6 מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים, כולל הבצל
7 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 20X30 ס"מ
8 מעמידים פרחי ברוקולי בתוך התערובת בתפזורת שווה ואחידה
9 מכניסים לתנור ל 180 מעלות ל 45 דקות עד שהפשטידה משחימה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: