אוזני המן במילויים שונים בסיר טיגון כפול

אוזני המן במילוי קפה ושוקולד או בטטה וגבינה?
עם סיר הבישול הדו קומתי של נינג'ה תוכלו להכין את שניהם, במקביל!
פורים מתוק עם נינג'ה

צילום: Studio Edge
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לאוזני המן במילוי בטטה וגבינות:
300 גר׳ קמח
200 גר׳ חמאה קרה חתוכה לקוביות
כפית אבקת אפייה
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כפית טימין מיובש
חצי כפית פלפל שחור גרוס
למילוי:
2 בטטות
חצי מיכל שמנת חמוצה
כוס גבינת עמק מגורדת
100 גר׳ פטה
מלח ופלפל לפי טעם
לאוזני המן במילוי שוקולד ואספרסו:
300 גר׳ קמח
200 גר׳ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גר׳ אבקת סוכר
1 כפית אבקת אפייה
1 ביצה
למילוי:
200 גר׳ שוקולד מריר איכותי
כוס (100 גר׳) אספרסו
2 כפות שקדים טחונים
1 ביצה
אופן הכנה
1 מתחילים בהכנת המילוי של השוקולד והאספרסו – במעבד מזון של נינג׳ה מעבדים בתכנית בלנדסנס את השוקולד עם האספרסו (חם כדי שימיס את השוקולד), להמסה מלאה, מוסיפים את השקדים והביצה ומעבדים לאיחוד. מוציאים, מעבירים לכלי ולמקרר להתייצבות.
2 מכינים את הבצק- אוזני המן במילוי בטטה וגבינות – מכינים את הבצק – במעבד מזון של נינג׳ה (או במיקסר/בקערה ביד) מעבדים את החומרים היבשים והחמאה לקבלת פירורים, מוסיפים את הביצה ומעבדים לאיחוד. מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות במקרר.
3 בינתיים מכינים גם את הבצק של אוזני ההמן במילוי השוקולד באותו האופן – במעבד מזון של נינג׳ה (או במיקסר/בקערה ביד) מעבדים את החומרים היבשים והחמאה לקבלת פירורים, מוסיפים את הביצה ומעבדים לאיחוד. מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות במקרר.
4 בינתיים מכינים את המילוי של הבטטה – מרככים בטטה במיקרו (חום גבוה למשך 4-7 דק׳, עד לריכוך). מפרידים מהקליה ומעבירים למעבד מזון יחד עם יתר המרכיבים ומעבדים לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף.
5 מרכיבים את אוזני ההמן – מרדדים את הבצקים לגובה של כ- ½ ס״מ/ס״מ , קורצים עיגולים בגודל שבא לכם, מניחים במרכז כל עיגול מעט מהמילוי (בטטה/שוקולד) וסוגרים לצורה של אוזן המן (טיפ – כדי שאוזני ההמן לא יפתחו, מומלץ למרוח בקצוות העיגול מעט חלבון ביצה). מעבירים להתייצבות במקפיא/מקרר לכמה דק׳ עד להתייצבות של הבצק.
6 מסדרים את אוזני ההמן במגירות של סיר הטיגון הכפול של נינג׳ה, קומה עליונה אוזני ההמן במילוי הבטטה וקומה שניה אוזני ההמן במילוי שוקולד, בכל מגירה נסדר בשתי קומות (על גבי הרשת מומלץ להניח נייר אפייה). מפעילים את המכשיר, מכוונים את שתי הקומות לפעול בתוכנית סנכרון בחום של 180 מעלות למשך 20 דק׳. לוחצים על כפתור ההפעלה.
7 כשמוכנים, מוציאים את המגירות, מחכים מעט שאוזני ההמן יצטננו והתייצבו, מוציאים בזהירות מהמגירות ומגישים. בתאבון ופורים שמח.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם