שפונדרה שיכורה של עומר מילר – לקראת חג הבשר
עומר מילר עם מתכון למנה חגיגית ליום העצמאות שמוכיחה שהסבלנות מתשלמת, מתוך התוכנית "שף על האש" עם עומר מילר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 ק”ג נתח שפונדרה על העצם
בירה לבנה בכמות שתספיק לכיסוי הבשר
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה
1 משרים את הבשר בבירה למשך לילה שלם.
2 משפדים את נתחי הבשר על מוט ברזל ותולים במרחק מהמנגל.
3 מסובבים מדי פעם.
4 אחרי שלוש שעות מתקבל בשר רך ומושלם לאכילה. מגישים לצד בירה צוננת.
