סלט חסה עם סלק ומוצרלה חגיגי לשבועות של עדיקוש

מתכון חגיגי וקל להכנה לסלט מיוחד לשבועות עם נקטרינה, מוצרלה ורוטב ויניגרט. בארוחה חלבית כמו בשבועות הסלט הזה יהיה מושלם.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 עלים של חסה שטופה
2-3 נקטרינות
חופן פקאן
1 סלק מבושל
לרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל
נראית פרש! צילום: שירן כהן שי
אופן הכנה
1 חותכים את החסה גס ומניחים בקערה גדולה.
2 מכניסים למג'ימיקס נקטרינות חתוכות ופורסים
3 את החתיכות הפרוסות מוסיפים גם כן לקערה.
4 מכניסים סלק מבושל למג'ימי'קס על תוכנית מגרדת. מוסיפים את הסלק המגורד אל תוך הקערה.
5 קוצצים במעבד מזון את הפקאנים ומוסיפים אותם לקערה.
6 מכניסים את חומרי הרוטב לצנצנת ומשקשקים היטב
7 מניחים קרעי מוצרלה על הסלט ושופכים מלמעלה את הרוטב
8 מערבבים היטב ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם