סלט אגסי אנג’ו וארוגולה של יובל בר-נר
מתכון טעים לסלט טעים וקל להכנה עם אגסים וגבינות

מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מרכיבים ל- 2 מנות
2 אגסי אנג’ו
צרור ארוגולה שטוף
1/2 בצל סגול, פרוס דק
חופן שקדים קלויים
מיץ מחצי לימון
3-4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
100 גרם גבינת קשקבל/פרמזן
אופן הכנה
1 חותכים את האגסים לאורכם לשמיניות לפלחים, ללא הליבה.
2 קוצצים את השקדים הקלויים בסכין בצורה גסה.
3 מערבבים בקערה רחבה את האגסים, הארוגולה, הבצל והשקדים.
4 מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
5 מעבירים לצלחות הגשה ומגרדים מעל גבינה.