דג לחג: סלמון בחרדל, לימון ודבש של ישראל אהרוני עם אבי ביטון
השף אבי ביטון מארח את אהרוני ומכין איתו מנת סלמון טעימה וקלה להכנה מתוך התכנית “במטבח עם אמא”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 נתחי פילה סלמון
1 כף דבש
4 כפות מיץ לימון
2 כפיות חרדל
שבבי צ’ילי
מרווה
מלח ופלפל
אספרגוס טרי
מים רותחים
תלתלי בצל ירוק

אופן הכנה
דג סלמון ברוטב חרדל ודבש
1 מערבבים דבש עם מיץ לימון, חרדל ומעט שבבי צ׳ילי.
2 מצמידים עלה מרווה לפילה הדג, ממליחים ומפלפלים.
3 צורבים בשמן זית מכל הצדדים, יוצקים את תערובת הלימון לזיגוג של דקה.
4 חולטים את האספרגוס ומגישים את הסלמון על האספרגוס החלוט ומעטרים בתלתלי בצל ירוק מלמעלה.