עלי גפן ממולאים בבשר ואורז

מנה ישראלית קלאסית, הסוד הוא בגילגול, תתאמנו ותגיעו לגילגול המושלם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתכון עלי הגפן להכנת 2 קילו
0.5 קילו עלי גפן טריים
0.5 קילו אורז
0.25 קילו בשר טחון
כוס שמן זית
כף מלח
פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 חולטים את עלי הגפן במים חמים לעשר דקות
2 מוציאים מהמים ושמים במסננת ושוטפים
3 המילוי: מערבבים את כל המרכיבים ביחד בקערה
4 מגלגלים: שמים מעט מהמילוי ומגלגלים את עלי הגפן ל"סיגרים" ומסדרים יפה בסיר, מקשטים עם חתיכות עגבניה מעל
5 בסיום הסידור- ממלאים את הסיר במים עד לכיסוי העלים, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד לריכוך של האורז (כ 60 דקות)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות