עלי סיגר ממולאים בפורל

מתכון לעלי סיגר ממולאים בפורל קלים להכנה, מרשימים, חגיגיים וטעימים. מתכון של עדי פרץ – אופה ובעלי בית הקפה מטרלו

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עלי סיגר
שמן לטיגון עמוק
4 יחידות פילה פורל טרי
עמבה
כוסברה
פלפל שחור
אופן הכנה
1 מוציאים את עלי הסיגר מהמקפיא ומשאירים להפשרה על השיש.
2 מסירים את העור מהדג וקוצצים עם סכין לקוביות קטנות אך גסות (לא לטחון את הדג)
3 בקערה גדולה מערבבים את הדג עם 2 כפות עמבה וצרור כוסברה קצוצה.
4 מתבלים במעט פלפל שחור (לא להמליח כי העמבה מספיק מלוחה).
5 מוציאים את המלית ומתחילים לגלגל בעלי הסיגר.
6 מטגנים כשהשמן מגיע ל165 מעלות, למשך 3 דקות או עד שהסיגר זהוב.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם