עוגיות שקדים וקוקוס ב-10 דקות וללא גלוטן
מתכון קליל לעוגיות שקדים וקוקוס שאי אפשר להפסיק לנשנש ומ-4 רכיבים בלבד
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם שקדים פרוסים
1/2 כוס אבקת סוכר
2 חלבונים
100 גרם קוקוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 150 מעלות
2 שמים את השקדים והקוקוס בקערה ומערבבים עם אבקת הסוכר
3 מוסיפים את החלבונים ומערבבים עד שאבקת הסוכר נמסה לחלוטין
4 מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשמנים היטב, מניחים כף מהתערובת ובעזרת כוס משטחים את התלוליות (חשוב שהכף תהיה משומנת וגם תחתית הכוס על מנת שלא תידבק לתערובת)
5 מכניסים לתנור לאפייה של כ-20-25 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות
6 חשוב מאוד!! לצנן את העוגיות לחלוטין לפני שמנסים להוציא מהתבנית
7 ניתן לשמור בכלי אטום עד שבוע