סהרוני שקדים מקמח כוסמין ואייסינג וניל של מירי מתוקה ארזי
מתכון לעוגיות סהרוני שקדים טעימים כל כך מקממח כוסמין מתוך "פשוט לאפות" עונה 2 בערוץ האוכל

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לעוגיות
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
90 גרם אבקת סוכר
45 גרם שקד טחון מולבן
25 גרם שקדים גרוסים
250 גרם קמח כוסמין
לאייסינג וניל
1 חלבון
140 גרם אבקת סוכר (1 כוס)
2 כפיות מיץ לימון
קורט גרגירי וניל
אופן הכנה
1 במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לקרם אחיד (אם צריך, עוצרים ומורידים מסה מוו הגיטרה).
2 מוסיפים אבקת שקדים ושקדים גרוסים.
3 מוסיפים קמח מנופה ולשים לבצק אחיד.
4 יוצרים מהמסה עוגיות בצורת סהרונים, או כל צורה שהילדים אוהבים
5 מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 150 מעלות (חשוב להכין את העוגיות בעובי שווה כדי שיאפו בצורה אחידה) לכ- 20 דקות.
6 בזמן האפייה אפשר להכין את האייסינג: בקערה מניחים חלבון, מנפים פנימה את אבקת הסוכר (חשוב, כי אחרת יש גושים), טורפים היטב, מוסיפים מיץ לימון ווניל וטורפים שוב עד לקבלת מסה אחידה וחלקה.
7 מעבירים את האייסינג לשקיות זילוף קטנות.
8 ממתינים שהעוגיות יצטננו ואז מעטרים באייסינג. נותנים להתייבש כשעה ומאחסנים בכלי אטום.
