עוגה בחושה שקדים עם נוטלה הכי טעימה שתאכלו אי פעם
מתכון קל להכנה של עוגת שקדים בחושה בתוספת נוטלה, השילוב שלא ידעתם שאתם צריכים! מושלם ליד הקפה, מושלם לסופ"ש ולסתם יום חול

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתבנית עגולה 24
5 ביצים
1 סוכר
200 גרם חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
½ כפית אבקת אפיה
½ כוס קמח לבן
2 כוסות קמח שקדים
4 כפות גדושות נוטלה
לפיזור:
4-5 כפות סוכר חום בהיר דמררה
100 גרם שקדים פרוסים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות חום עליון תחתון
2 במיקסר עם בלון הקצפה, מקציפים את הסוכר והביצים,
3 מוסיפים את החמאה, תמצית וניל אבקת אפייה, קמח, וקמח שקדים
4 מערבלים במהירות איטית עד שהכל נטמע.
5 מוסיפים את הנוטלה ומערבלים רק עד שהכל נטמע.
6 משמנים תבנית ושוכפים את הבלילה
7 בוזקים מעל מעט סוכר חום עד לכיסוי, מוסיפים את השקדים הקלויים ואופים כ 40 דק.
