עוגת מייפל ופקאן מקורמל קלה להכנה
מתכון לעוגה בחושה מייפל ופקאן מקורמל, עוגה כזו שתחתכו חתיכה לקפה ואז תשכחו שעשיתם קפה ותאכלו עוד 3 חתיכות ממנה. רוצו להכין!

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית אינגליש קייק גדולה
210 גרם קמח תופח
250 גרם סוכר
250 גרם סוכר
3 כפות 3 כפות אינסטנט פודינג ונילאינסטנט פודינג וניל
3 ביצים L
½ כוס שמן קנולה
1 כוס חלב
להוסיף על הפקאן והקרמל
לטופינג פקאן מקורמל:
1/2 כוס סירופ מייפל
2 כפות סוכר
150 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
אופן הכנה
1 במחבת שמים את המייפל עם הסוכר ומערבבים עד להמסה מוסיפים את הפקאנ ים עד שהם נטמעים מעבירים מייד את הטופינג לתבנית משומנת
2 בקערה מערבבים היטב את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל
3 מוסיפים את החלב והשמן ומעררבבים עד לאיחוד
4 מוסיפים את הקמח ואינסטנט פודינג וניל ומערבבים
5 מוזגים את הבלילה של העוגה לתבנית מעל הפקאנים המקורמלים
6 אופים ב170 מעלות על חום עליון תחתון כ 40 דק עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה, יוצא עם פירורים עדינים.
7 מי כשיוצא מהתנור, הופעים את העוגה על צלחת, כך שהטופינג פקאן קרמל כרגע למעלה.
8 מצננים מעט ובתאבון.