המבורגר אמריקאי קלאסי של גיא אלון

מתכון להמבורגר אמריקאי קלאסי קל להכנה והכי טעים שיש של גיא אלון. עם תוספת מושחתת מעל ההמבורגר של האש בראונס מטוגנים וקריספיים וסלא קולסלאו בצד.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

להמבורגר:
קילו בשר טחון של מעדני גורמה
להאש בראונס:
3 תפוחי אדמה גדולים
2 גבעולים בצל ירוק
חצי כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 ביצה L
2 כפות קמח
כף מייפל
שמן לטיגון
לסלט קולסלאו:
1 כרוב
2 גזר גדול
כף סוכר
3\1 כפית מלח
4 כפות מיונז
אופן הכנה
להאש בראונז:
1 מגרדים את תפוח האדמה. שוטפים על הגעה למים צלולים ומייבשים את תפוח האדמה לגמרי.
2 מערבבים את כל המצרכים יחד עם תפוח האדמה (חוץ מהשמן).
3 מחממים שמן בגובה של 1 ס"מ וחצי- 2 ס"מ. יוצרים לביבות שטוחות ומכניסים לשמן. מטגנים עד השכמה והופכים לצד השני.
4 לאחר השכמה, מוציאים את הלביבה ומניחים על ההמבורגר.
לסלט קולסלאו
1 גוררים כרוב במנדולינה
2 גוררים גזר בפומפיה.
3 מוסיפים את הירקות לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
4 המלצה: להכין את הסלט 1-2 שעות לפני הגשה.
להרכבה:
1 מטגנים את ההמבורגר בצד אחד עד למידה הרצויה, הופכים לצד השני.
2 מורחים רטבים על הלחמניה, מוסיפים ירקות כרצונכם ומעל את קציצת ההמבורגר.
3 מעל הקציצה מוסיפים את האש בראונז

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: