מאפינס רכים וטעימים עם גזר ותפוחים טריים של אסי רוז

מתכון קל להכנה של אסי רוז למאפינס גזר ותפוחים משפחתיים רכים, טעימים וסופר מזינים. אפשר להוסיף תוספת צימוקים או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים. כמה שזה טעים וממכר!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 ביצים
שליש כוס סירופ מייפל או כל ממתיק מועדף
רבע כוס שמן זית
קורט מלח
כוס גזר ותפוח מגורדים דק דק על החלק הקטן של הפומפייה ( בערך שני גזרים קטנים ושני תפוחים מקולפים)
כוס ורבע קמח שיבולת שועל (ניתן להמיר אותו בכוס ו3/4 קמח שקדים או בכוס קמח כוסמין
שקית אבקת אפייה כ 10 גרם
חצי כפית קינמון אם אוהבים
שליש כוס תוספת אני בחרתי בצימוקים לבנים אבל כל תוספת שתבחרו תעבוד מהמם
אופן הכנה
1 נחמם תנור ל 175 מעלות
2 נקלף את הגזרים והתפוחים ונגרד אותם על החלק הדק של הפומפייה
3 בקערה נערבב את הביצים עם הסירופ מייפל, השמן זית והמלח
4 נוסיף את הקמח שיבולת שועל, האבקת אפיה והקינמון ונערבב שוב
5 נוסיף את הגזר והתפוח המגורדים ונערבב נוסיף את הצימוקים ונערבב עד לקבלת בלילה אחידה
6 נעביר את הבלילה באופן שווה אל תבנית שקעים עם נייר אפיה בתוכה
7 נכניס לאפייה של 20-25 דקות או עד שקיסם יצא יבש מהתערובת
8 נוציא מהתנור, נצנן נפדר באבקת סוכר ונגיש באהבה
9 אפשר לשמור את המאפינס במקרר בקופסא אטומה למשך שבוע

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם