מתכון קל להכנה לקראמבל תפוחים ואוכמניות של רונית טברון

מתכון לקראמבל תפוחים ואוכמניות מושלם! קינוח פירותי קיצי ומרענן של רונית טברון.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למלית תפוחים:
6 תפוחי עץ מסוג פינק קריספי קלופים חתוכים דק.
כוס אוכמניות טריות (או קפואות)
2 כפות חמאה
רבע כוס מיץ לימון טרי
גרד קליפת לימון אחד
1/3 כוס סוכר
1/8 כפית מלח
כפית מחית וניל
3 כפות קמח
לפירורים:
2 כוסות קמח לבן
120 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1/2 כפית מלח
1/3 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
כפית קינמון
אופן הכנה
1 להמיס חמאה במחבת, נוסיף את התפוחים ומיץ הלימון נערבב
2 נוסיף גרד לימון, סוכר, מלח,מחית וניל
3 נבשל עד שהתפוחים מתחילים להגר נוזלים, נוסיף את הקמח , נערבב היטב תוך כדי בישול.
4 נסיר מהאש. לסנן עודף נוזלים. לתת לתפוחים להתקרר מעט, ואז נוסיף את האוכמניות.
לפירורים:
1 בקערה עמוקה נערבב את כל החומרים נעזר בידיים לקבלת מרקם פירורים (ראו סרטון).
הרכבה:
1 נמרח תבנית מלבנית (24/30 ס"מ) בחמאה, נצוק לתוכה את התפוחים והאוכמניות, ניישר לגובה אחיד.
2 נפזר מעל את הפירורים.
3 נאפה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 דקות ו/או עד שהפירורים שחומים-זהובים ונוזלי הפירות מבעבעים וסמיכים.
4 נאפה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 דקות ו/או עד שהפירורים שחומים-זהובים ונוזלי הפירות מבעבעים וסמיכים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם