מתכון לקאפקייקס תפוחים וקינמון – כשל"פ – מתערובת לעוגה ללא גלוטן

עם התערובת החדשה לעוגה כשלפ של אסם, תוכלו להכין בקלות קאפקייקס תפוחים מושלם, קבלו מתכון מושלם של השף דויד גדג'

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תערובת לעוגה ללא גלוטן-אסם
קוביות מתפוחי עץ גרנד סמית ירוק
כפית קינמון
כוס אגוזי מלך קצוצים
תחתיות קאפקייקס אישיות
אופן הכנה
1 נכין את תערובת העוגה – לקערה מיקסר גדולה מוסיפים 3 ביצים, מקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים חצי כוס (110 מ"ל ) שמן, ו 1/3 כוס (80 מ"ל) חלב וממשיכים לערבל עד להטמעת הנוזלים.
2 מוסיפים את תוכן השקית ומקציפים עד לקבלת בלילת עוגה אחידה.
3 נוסיף לתערובת את קוביות תפוחי העץ, אגוזי המלך הקצוצים וגם את הקינמון.
4 נערבב היטב ונעביר את התערובת לתוך תחתיות הקאפקייק המשומנות מעט.
5 נכניס לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40-50 דקות. הקאפקייקס מוכנים כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
6 בהצלחה , בתאבון ובאהבה ממני אליכם השף דוד גדג'.
קאפקייקס מושלמים לחג!!! צילום: שירן כהן שי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם