מאפה תפוחים בנינג’ה גריל

מאפי פרחים עם טבעות תפוחי עץ בנינג'ה גריל. מאפה תפוחים פריך, מנה אחרונה קלילה וטעימה לט"ו בשבט שמכינים במינימום מאמץ

קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילה בצק עלים מופשר ע"פ הוראות היצרן
3 תפוחי עץ פינק ליידי בינוניים או תפוח עץ סמיט
1 ביצה M להברשה
4 כפות סוכר לבן
2 כפיות קינמון טחון
10 אוכמניות טריות
אופן הכנה
הכנה
1 שוטפים היטב את התפוחים, מוציאים את ליבת הגרעינים של כל תפוח ופורסים אותם לפרוסות דקות (אם לא משתמשים מיד מומלץ לסחוט על פרוסות התפוחים מעט מיץ לימון/תפוז על מנת למנוע השחרה).
2 מפזרים מעט קמח על משטח עבודה, מניחים את בצק העלים (המופשר ע”פ הוראות היצרן) על גבי משטח העבודה המקומח, מרדדים מעט את הבצק (לא חובה).
3 חותכים את הבצק לריבועים שווים של 4 ס״מ x 4 ס״מ, קורצים בכל פינה של ריבוע חריצים, מניחים פרוסת תפוח במרכז הריבוע ומושכים את הקצוות למרכז ריבוע בצק העלים, איפה שיש את החור בפרוסת התפוח (מודגם בסרטון).
4 מערבבים בקערה את הקינמון והסוכר.
5 שוברים את הביצה לקערה קטנה וטורפים היטב, מורחים את המאפים בביצה הטרופה, מפזרים מעט מתערובת הסוכר והקינמון. מניחים במרכז כל מאפה אוכמנייה.
6 אופים בנינג׳ה גריל, מצב טיגון אוויר, על חום של 180 מעלות למשך 20 דקות, ועד שהמאפים מקבלים גוון זהוב ויפה. מגישים ובתאבון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם