פאי תפוחים אמריקאי עם פטנט לצד קוקטייל אפל ג'ולפ של עומר מילר
שטרודל תפוחים בגרסא המהירה לצד קוקטייל תפוחי ומרענן, מתוך התוכנית "טעים אש" עם עומר מילר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת בצק פילאס
5 תפוחים גרנד סמיט
1 כפית קינמון
4 כפות סוכר
קערה עם מים ומעט מיץ לימון למניעת השחרת התפוחים
להגשה
שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
אופן הכנה
1 מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
2 כדי שהתפוחים לא ישחירו מכניסים את הקוביות לקערה עם מים ומעט לימון.
3 מסננים היטב את התפוחים ומניחים בקערה יבשה.
4 מתבלים את התפוחים בקינמון וסוכר.
5 מניחים נייר אפיה על גבי רדיד אלומניום ומסדרים מעליהם את התפוחים המתובלים בצורת נקניק.
6 עוטפים את התפוחים ומניחים בטאבון/ תנור למשך כ -10-20 דקות.
7 לוקחים את בצק הפילאס ומסדרים שורה של מלית התפוחים בקצה של הבצק שקרוב אלינו.
8 יוצרים מעין רולדה, חותכים חתכים דקים (לא עד הסוף) בחלק העליון של הרולדה ומכניסים לטאבון לכ – 15 דקות.
9 מקציפים מיכל שמנת מתוקה וסוכר ומגישים לצד הפאי.
