ערגליות במילוי ריבה פרווה

ערגליות תוצרת בית הגרסה המושקעת והרבה יותר טעימה מהמקור של יפה ימין, בעלת הבלוג וקבוצת הפייסבוק "במטבח עם יפצ'וק"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל-20 עוגיות
100 גרם נטורינה או חמאה (לגרסה החלבית) בטמפרטורת החדר
חלמון ביצה אחת בגודל L
1/4 כוס סוכר (50 גרם)
כפית סוכר וניל
3 כפות מיץ תפוזים/מים/חלב שיבולת שועל
כוס וחצי קמח (210 גרם)
כפית אבקת אפיה
קורט מלח
2 וחצי כפות ריבה
1 כף קורנפלור
לקישוט אבקת סוכר
אופן הכנה
1 הכנת המלית: שמים בקערית ריבה, מוסיפים קורנפלור מערבבים לקרם אחיד. מעבירים את המלית לשקית זילוף או שקית אוכל.
2 פורסים נייר אפייה ומזלפים פסים מהמלית באורך 5 ס"מ, מעבירים למקפיא לשעה.
3 להכנת הבצק: שמים במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים למעט הקמח ואבקת אפייה מעבדים למרקם קרמי. מוסיפים קמח ומעבדים קלות עד שנוצר כדור בצק ולא יותר. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.
4 מקמחים את שולחן העבודה. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. מרדדים כל חלק לריבוע בעובי 3 מ"מ חותכים לריבועים בגודל 6X6 .
5 מוציאים את פסי הריבה ומניחים בשולי הבצק הקרוב אלינו. מגלגלים כך שהבצק יעטוף את המלית, סוגרים קצוות ומהדקים. מניחים במרווחים של 1 ס"מ זו מזו בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6 מחממים את התנור ל-180 מעלות אפייה רגילה(לא טורבו) כ-15-20 דקות עד להזהבה קלה.
7 מקשטים באבקת סוכר ומגישים
רוצים קיצור דרך?
1 אפשר לקרוץ כדורים ולמלא במלית שאתם אוהבים

מתוך עמוד האינסטגרם מבשלים עם יפצ'וק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות