הרשמו ותתחילו להנות מאלפי מתכונים מהשפים הגדולים בארץ, המלצות לטיולים, בריאות והחיים הטובים
התחברו באמצעות
שכחת סיסמה?
הירשמו כאן
הרשמה באמצעות
לפחות 6 תווים באנגלית. לפחות מספר אחד, אות גדולה אחת , תו אחד מיוחד (!,# וכו')
התחברו כאן
מלא/י את כתובת הדואר האלקטרוני של המשתמש שלך וישלח אליו קישור לאיפוס הסיסמה
חזרה להתחברות
הקונדיטור מיקי שמו וירדן הראל יוצאים לסיבוב בקונדיטוריות בעולם, בלי להחתים דרכון. והפעם מתכונים מארגנטינה – מתכון לעוגיות האלפחורס המפורסמות, בודין דה פאן, גרסת הלחם האבוד הארגנטינאית, ופרשנות ישראלית קלה ומהירה לקינוח הפלאן.
נא להזין את הסיסמה שקיבלת בזמן ההרשמה לסדנה
התראות